Voit kopioida arkistointiasetukset siltä yritykseltä, johon olet kirjautunut, toiselle samassa ympäristössä olevalle yritykselle valitsemalla Tiedosto | Asetuksien kopiointi…. Avautuvassa apuikkunassa ohjelma pyytää valitsemaan kohdeyrityksen:
Asetusten kopiointi yritykseltä toiselle.
Paina lopuksi Kopioi. Vastaa ohjelman esittämään varmistuskysymykseen Kyllä käynnistääksesi kopioinnin.

