Siirry pääsisältöön

Arkistointitunnuksen käyttöoikeudet

Voit määrittää jokaiselle arkistointitunnukselle erilaiset käyttöoikeudet rajoittaaksesi käyttäjäryhmien oikeuksia arkistossa. Tietyissä tilanteissa arkistointitunnuksen tiedot eivät saa olla kaikkien tarkasteltavissa, esimerkiksi palkkatietoihin pääsy on rajattava vain tietyille henkilöille.

NovaSuperUser-ryhmään kuuluvalla käyttäjällä on kaikki oikeudet arkistoon ja kaikkiin arkistointitunnuksiin ja hän voi myöntää käyttöoikeuksia toisille käyttäjille ja -ryhmille.

Käyttöoikeuksien jakaminen.

Information

NovaSuperUser-käyttäjän oikeuksia ei voida rajoittaa arkistointitunnusten hallinnasta käsin.

Käyttäjäryhmät

Aseta käyttäjäryhmät aktiivisena olevalle arkistointitunnukselle valitsemalla ne kohdasta Käyttäjäryhmät.

Käyttäjäryhmien oikeudet

Aseta käyttöoikeudet valitsemalla ensin käyttäjäryhmä ja sen jälkeen Käyttöoikeudet-osiosta ko. ryhmän oikeudet. Voit antaa käyttäjäryhmälle neljän eri tyypin oikeuksia:

  • Luku

  • Käyttäjä voi selailla ja tarkastella arkistointitunnukselle tallennettuja kohteita sekä viedä ne lopulliseen arkistoon

  • Muokkaus

  • Käyttäjä voi muokata arkistointitunnukselle tallennettuja kohteita

  • Lisäys

  • Käyttäjä voi lisätä arkistointitunnukselle kohteita

  • Poisto

  • Käyttäjä voi poistaa kohteita arkistointitunnukselta. Poistaminen voi tapahtua joko pääikkunassa tai lopulliseen arkistoon kohteita vietäessä.

Kopioi oikeudet alemman tason arkistointitunnukselle -optiolla määräät, että samat käyttöoikeudet pätevät myös kyseisen arkistointitunnuksen alasolmujen arkistointitunnuksilla.

Vastasiko tämä kysymykseesi?